Happy Bithday Wachaaaaaaaaa!!!! | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Happy Bithday Wachaaaaaaaaa!!!!

Di tulis oleh Encik Anif 23 February 2007

Hari ini 23/02/2007, genap setahun wachaaaaaaaa@blog beroperasi. Dalam jangkamasa setahun ini macam-macam perkara positif telah berlaku. Seronok dapat bertamu rakan-rakan setelah sekian lama tak berjumpa!!!

Untuk mengekalkan blog untuk terus aktif ini bukan satu tugas mudah, tugas ini memerlukan kesabaran, idea yang berterusan dan masa.

Akhir kata, semoga blog ini akan terus aktif dan dijaga dengan baik.

0 Responses to Happy Bithday Wachaaaaaaaaa!!!!

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive