Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Di tulis oleh Encik Anif 20 October 2006

Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua. Dikesempatan ini Saya menyusun sepuluh jari memohon keampunan di atas salah dan silap, jika ada. Semoaga Aidilfitri ini akan disambut dengan meriah bersama keluarga tersayang.

Bagi yang memandu untuk pulang ke kampung, "pandulah dengan cermat" Patuhi had laju yang telah ditetapkan walaupun kereta/MPV/Van/Lori anda paling power di Malaya ini.

Bagi yang beraya di kawasan yang terjejas dengan keadaan berjerebu, jangan lupa pakai topeng muka ketika menziarahi/menjalankan aktiviti luar rumah.


Selamat bercuti panjang ..

0 Responses to Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive