Raja Saidi 90/91 & Arizzal 91/92 | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Raja Saidi 90/91 & Arizzal 91/92

Di tulis oleh Encik Anif 14 October 2008

Gambar terbaru Raja Saidi! Terima kasih pada Arizzal kerana mengirim gambar ini. Selain dari itu menurut Arrizal lagi, Raja Saidi akan mengadakan majlis persandingannya di Parit Sulong pada 26/10/2008 ni. Maaf sebab Aku tak de details mengenai majlis tersebut. Tetapi Arizzal ada mengirim email di Yahoo Groups Batch 91/92..


Arizzal & Raja Saidi
"Salam kepada semua."

Saya menyampaikan jemputan rakan kita ,Raja Saidi Raja Mohamed,senior kita batch 90/91,supaya menjemput rakan-rakan sekalian untuk menghadiri majlis perkahwinan beliau yang akan di adakan di Parit Sulong,Batu Pahat pada 26/10/2008.

Sila menelefon saya bagi meklumat lanjut mengenai lokasi rumah beliau. Sekian terima kasih.

Arizzal Ariffin"

Arizzal Ariffin - 0197079933


** Buat Raja Saidi, Kami mengucapkan Selamat Pengantin Baru & Selamat Hari Raya :D

0 Responses to Raja Saidi 90/91 & Arizzal 91/92

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive