Cikgu Norzam! | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Cikgu Norzam!

Di tulis oleh Encik Anif 14 July 2008

Gambar terbaru Cikgu Norzam ini di kirim oleh Cikgu Ghani yang baru-baru ini melawat Cikgu Norzam di rumahnya di Sungai Petani. Cikgu Norzam sekarang mengajar di SMT Sungai Petani 2.

Cikgu Norzam.. Candid Picture!

Terima kasih banyak-banyak di ucapkan kepada Cikgu Ghani yang menghantar gambar Cikgu Norzam :) Kalau ada gambar-gambar cikgu yang lain jangan lupa hantar kepada Saya lagi ye!

0 Responses to Cikgu Norzam!

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive