Meeting Alumni - Sabtu, 28/6/2008 - 10:00 pagi | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Meeting Alumni - Sabtu, 28/6/2008 - 10:00 pagi

Di tulis oleh Encik Anif 13 June 2008Petang semalami kira-kira pada pukul 2:30 petang, **kami telah ke sekolah untuk menghadiri mesyuarat berkenaan Karnival Koperasi. Di samping itu terdapat agenda tambahan mengenai penubuhan Alumni SMTPJB. Mesyuarat bermula tepat pukul 3:00 petang di bilik mesyuarat di pengerusikan oleh Ms Tan. Ramainya cikgu yang ada dalam bilik mesyuarat tue.. Ex student cuma 4 orang jer.

Dulu ni bilik guru.. Sekarang dah jadi bilik mesyuarat


Kami nie sebenarnya tak tahu apa-apa pun tentang cerita penubuhan alumni ni. Memang agak mengejutkan kerana tiba-tiba di beritahu bahawa mesyuarat akan diadakan pada hari ini (12/6/2008). Rasa macam bidan terjun pun ada. Apa-apa pun kami telah berjaya menghadirkan diri ke Sekolah dan menghadiri mesyuarat tersebut walaupun tak sampai habis..


Kami terpaksa meninggalkan mesyuarat pada pukul 4:00 petang kerana ada komitmen lain yang perlu diuruskan. Minta maaf lah bebanyak kat Cikgu-cikgu kerana terpaksa keluar semasa mesyuarat masih lagi berlangsung. Harap-harap tindakan kami tue tak nampak seperti "tidak menghormati majlis."

Ikatan Alumni Teknik Dagang


Documentation/Kertas Kerja/Ahli jawatan kuasa penaja telah pun disediakan oleh junior kita kalau tak silap batch 97/98. Tahnniah diucapkan pada mereka yang telah bersusah payah menyediakannya. Cuma mereka masih belum mendaftarkannya. Err kalau belum daftar boleh buat meeting ke? Konpius!


Apa yang menjadi kemusykilan ialah tentang aktiviti alumni di Karnival Koperasi tersebut. Gerai informasi/jualan alumni siapa yang akan setup dan menguruskannya? Just curious.. Anyway, rasanya itu bukan masalah besar.Yang penting ialah pada 28/6/2008 jam 10:00 pagi Alumni akan buat mesyuarat pertama. Sila hadir beramai-ramai demi memeriahkan majlis dan mengaktifkan diri di dalam mesyuarat. Jom la ramai-ramai pi mesyuarat.. batch pioneer 84 sampai 2007, silalah hadir.. support sekolah anda! Err kalau batch 84 tak pegi tentu tak meriah majlis!


** Kami = Arrizal (Batch 91/92), Anif, Wan Nizam (Batch 90/91) & Saiful (Batch 97/98)

0 Responses to Meeting Alumni - Sabtu, 28/6/2008 - 10:00 pagi

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive