Majlis Alumni X-SMVPJB 91-92 | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Majlis Alumni X-SMVPJB 91-92

Di tulis oleh Encik Anif 10 June 2008

Alhamdulillah majlis yang di nanti-nanti telah berjaya di anjurkan dengan jayanya pada 7/6/2008 di The Putri Pacific Johor Bahru. Sekalung tahniah kepada Arrizal & AJK yang telah menjadikan projek ini satu realiti. Mission accomplished!Berikut adalah gambar-gambar yang telah diambil semasa majlis berlangsung yang telah diupload oleh Arrizal & the gang di Batch 91/92 Yahoo Groups .

Rasanya masih ada banyak lagi gambar-gambar yang belum diupload di Batch 91/92 Yahoo Groups . I'll check their yahoo groups regularly to fetch latest info and photos.
Fun hehehe.. siap ada yang kena bungkus!!


Untuk Arrizal.. Aku mintak maaf le bebanyak sebab tak dapat hadir ke Majlis tersebut. Undangan anda amat dihargai. Memang tak dapat nak dielakkan, pada hari itu kami sekeluarga telah merancang untuk balik ke Seremban. Maklumlah my wife tue sedang tunggu hari untuk bersalin. Memang kalau boleh nak join.. memang teringin sangat nak berjumpa junior2 dan Cikgu-cikgu terutamanya Cikgu Adam dan Cikgu Sabri!

0 Responses to Majlis Alumni X-SMVPJB 91-92

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive