Reunion Project - Batch 91/92 | Projek Wachaaaaaaaaa
Related Posts with Thumbnails

Reunion Project - Batch 91/92

Di tulis oleh Encik Anif 16 April 2008

Batch 91/92 sekarang sedang sibuk meeting untuk reunion. Nampaknya segala proses perancangan dan persiapan berjalan dengan lancar. Dari apa yang Aku perhatikan, mereka telah melakukannya dengan cemerlang! Tahniah!

Berikut adalah gambar-gambar dari meeting mereka yang pertama bertempat di Mcdonalds, Kulai pada 08/04/2008:Yang ini pula, gambar-gambar dari meeting yang kedua bertempat di Rumah Siti Noor, pada 12/04/2008.


Maya & Haliza Aini

Alice, Maya & Liza


Muzairul
Lode, Pasak & Muz

Berkat usaha dan kegigihan kamu semua diharap rancangan ini akan menjadi kenyataan. Insyallah!

Sumber: Batch 91/92 Yahoo Groups

0 Responses to Reunion Project - Batch 91/92

Networked Blogs

Selamat datang ke Projek Wachaaaaaaaa! Tahniah diucapkan kerana telah berjaya menemui komuniti ini di Cyberspace. Sila tinggalkan komen pada posting dan jika sudi marilah ber"live" chat dengan rakan-rakan yang lain. Sekian, terima kasih.

Advertisement

Leave A Message

Listed @

CCleaner - Freeware Windows Optimization Spread Firefox Affiliate Button Fight spyware with SpybotSD Use OpenOffice.org Free PageRank Checker Picnik: photo editing awesomeness Photobucket Photobucket Society Blogs - Blog Catalog Blog Directory Add to Technorati Favorites

PostRank

Album

Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami Sekolah Kami

Blog Archive